Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας

Αντιπροσωπεία μαθητών μας και εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου και παρακολούθησαν το πρόγραμμα φιλοζωίας που πραγματοποίησε ο Δήμος Αλίμου. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες από εξειδικευμένο εκπαιδευτή σκύλων που προέβη σε σχετική επίδειξη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων.

Οι μαθητές μας συμμετείχαν στην εκδήλωση και στο τέλος χάρισαν κουβερτάκια και τροφές για τα αδεσποτάκια του συλλόγου ΣΑΖΑ Υιοθεσίες αδέσποτων ζώων Αλίμου.

Επιστρέφοντας στο σχολείο, ετοίμασαν αφίσες για τα δικαιώματα των ζώων και συμβουλές για ορθή συμπεριφορά των ανθρώπων απέναντι στα ζώα!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμο Αλίμου, τον Σύλλογο ΣΑΖΑ Υιοθεσίες αδέσποτων ζώων Αλίμου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου και τον κ. Δημήτρη Βρεττό (Δημοτικό Σύμβουλο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ – ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ Αλίμου) για την υποδοχή, τη φιλοξενία και για όλα τα σημαντικά και χρήσιμα που αποκόμισαν οι μαθητές μας.

Ο Σύλλογος ΣΑΖΑ Υιοθεσίες αδέσποτων ζώων Αλίμου έγραψε για μας:

«Πολλά συγχαρητήρια στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης για την δράση ευαισθητοποίησης που πραγματοποίησε, σχετικά με τις σπάνιες παθήσεις. Τους ευχαριστούμε πολύ επίσης για την προσφορά πλεκτών κουβερτών στα αδεσποτάκια μας!!!»

Συγγραφέας: 
Ελένη Κιόρογλου